Victor Comlionoc: În cele două meciur rămase, trebuie să acumulăm 6 puncte



028 noiembrie 2012

Victor Comlionoc şi-a expus părerea despre meciul Dacia - Milsami în ajunul partidei din etapa a 19-a a Diviziei Naţionale.

- Victor, miercuri va avea loc meciul contra celor de la Milsami - echipă care luptă pentru un loc în cupele europene. Care este opinia ta despre duelul care vă aşteaptă?

- Milsami nu e o echipă rea, însă noi oricum suntem mai puternici. Trebuie să ne pregătim corespunzător şi să jucăm cel mai bun meci de care suntem în stare, pentru a acumula cele 3 puncte.

- Înainte de meciul din prima rundă contra lui Milsami, tu abia semnasei contractul cu Dacia, dar ai fost pe stadion şi ai văzut partida. Ce poţi spune despre jocul de la Orhei şi ce nu i-a ajuns echipei pentru victorie?

- Meciul de la Orhei a fost de la egal la egal, dar dacă Ghenadie Orbu ar fi marcat la începutul partidei, atunci rezultatul putea fi cu totul altul. După ocaziile ratate din partea noastră, nici una dintre echipe nu a avut situaţii de gol până la final.

- La moment probabil cea mai serioasă problemă a Daciei este ratarea numeroaselor ocazii de gol. Cum crezi, care e cauza?

- Da, avem ocazii şi, lucru curios, le au practic toţi jucătorii din echipă. Nu e rău, pentru că dacă sunt ocazii, vor veni şi golurile. Cu timpul vom trece de această problemă şi vom începe să marcăm mai mult de un gol pe meci. Important e că avem momente periculoase la porţile adversarilor, iar realizarea cu timpul la sigur va fi mai bună.

- Obiectivul echipei este să acumuleze punctajul maxim în meciurile rămase până la pauza de iarnă?

- Evident. Neapărat trebuie să acumulăm 6 puncte în cele două meciuri rămase şi să plecăm la pauză pe o notă majoră, pentru ca după sărbători şi concediu să revenim la partea din primăvară a campionatului.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑