Sheriff ar putea juca din nou cu Dinamo Zagreb



Adversar greu pentru Sheriff în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Dacă viespele vor trece de Ulisses din Armenia, vor juca în turul 3 preliminar cu învingătoarea dintre Ludogorets din Bulgaria şi Dinamo Zagreb din Croaţia. Prima partidă dintre aceste două combatante s-a încheiat 1-1 în Bulgaria, pe 25 iulie va avea loc meciul de răspuns la Zagreb.

Dinamo Zagreb este cea mai titrată formaţie din Croaţia, iar anul trecut a jucat în grupele Ligii Campionilor. Croaţii s-au făcut de ruşine într-o grupă cu Real Madrid, Ajax şi Lyon. Dinamo Zagreb a cucerit de-a lungul istoriei 15 titluri de campioană a Croaţiei, a câştigat de 12 ori Cupa Croaţiei, şi şi-a trecut în cont de 4 ori Supercupa Croaţiei. Deasemenea Dinamo Zagreb a fost de 9 ori campioană a Yugoslaviei şi de 7 ori câştigătoarea Cupei Yugoslaviei. Îşi găzduieşte adversarii pe Maximir Stadium cu o capacitate de 38.000 de spectatori.

Ludogorets este campioana Bulgariei, iar în acest an a câştigat şi Cupa şi Supercupa acestei ţări. În aceasată vară bulgarii l-au transferat pe Cosmin Moţi de la Dinamo Bucureşti, pentru a forţa pătrundrea în grupele Ligii Campionilor.

Interesant este că Sheriff a mai juca cu Dinamo Zagreb în turul 3 al Ligii Campionilor în ediţia 2010/2011. După două remize 1-1, tiraspolenii antrenaţi pe acea vreme de Andrei Sasnitski au trecut la penalty-uri.

Prima partidă se va juca pe 31 iulie sau 1 august, returul urmând a avea loc pe 7 sau 8 august.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑