Dacia-2-Buiucani învinsă de Intersport-Aroma. Rezultatele etapei a 19-a din Divizia A



În cadrul etapei a 19-a din Divizia A Dacia-2-Buiucani a fost învinsă de Intersport-Aroma la limită.

La începutul partidei ambele echipe s-au tatonat reciproc, după care gazdele au început dominaţia şi au tras de câteva ori periculos la poartă. Alexei Coşelev a făcut câteva parade providenţiale, iar în minutul 33 fostul dac Vladimir Jăpălău a înscris singurul gol, care a adus victoria pentru Intersport-Aroma.

După golul încasat, formaţia lui Igor Negrescu a preluat iniţiativa şi au avut câteva semi-ocazii la poarta lui Ruslan Istrati. Matvei Bobal a ratat cea mai mare ocazie de a egala situaţia pe tabela de marcaj. Roman Muntean a centrat, atacantul ucrainean în loc să tragă din prima, a încercat să-şi aranjeze balonul, iar ocazia a fost ratată.

Igor Negrescu fiind nemulţumit de jocul echipei sale şi rezultat, i-a introdus în teren pe Pavel Secrier şi Petru Postoroncă, care au înviorat jocul în partea secundă a jocului.

La jumătatea reprizei secunde Eugen Cociuc a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat trei adversari, însă şutul a trecut pe lângă bară.

Atacurile Daciei-2-Buiucani nu au reuşit să desfacă apărarea ermetică a formaţiei din Cobusca Nouă. În minutul 80 Adrian Apostol a tras pe lângă dintro poziţie ideală, iar Matvei Bobal a avut o bună opurtunitatea de a egala în ultimul minut al meciului.

În final înfrângere cu 0-1 şi primul eşec pentru Igor Negrescu în partea a doua a campionatului. Datorită victoriei Intersport-Aroma a urcat pe locul trei, iar dacii mici au căzut pe poziţia a patra.

Intersport-Aroma - Dacia-2-Buiucani 1-0 (1-0)

Gol: V. Jăpălău, 33 - 1-0

Intersport-Aroma: R. Istrati, A. Draguţan, Vozian (Malai, 86), Spînu, Seul, V. Jăpălău (E. Avram, 64), Tampei, G. Boghiu (Digori, 53), D. Draguţan, Vdovicenco, Cotorobai (Ciorba, 58)

Dacia-2-Buiucani: А. Coşelev, Modîrcă, Roşca (Secrier, 46), Roman Muntean (Jancov, 78), Radu Muntean, Josan (Postoroncă, 46), Bobal, Nemerenco, Cociuc, Apostol, Lapushenko.

Avertismente: Istrati (I), 54, Vozian (I), 72, Seul (I), 90

Arbitru - Dumitru Muntean (Bender)

4 aprilie. Cobusca Nouă, aproximativ 150 spectatori

Statistica meciului: şuturi pe poartă - 5-3, şuturi spre poartă - 1-8, cornere - 1-5, offside-uri - 3-3, faulturi - 20-17.

În celelalte meciuri s-au înregistrat următoarele rezultate:

Dinamo-Auto - Sfîntul Gheorghe-2 1-0

Tighina - Saxan 1-0

Sheriff-2 - Milsami-2 Ursidos 2-1

Olimpia-2 - Locomotiva 0-0

Lilcora - MIPAN-Voran 1-0

CSCA-Rapid-2 - Zimbru-2 2-1

Gagauziya - Speranţa 0-1

În clasament conduce Sheriff-2 cu 45 de puncte, urmată de Spernaţa Cahul cu 41 de puncte. Podiumul este completat de Intersport-Aroma cu 37 de puncte.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑