Zimbru ajunge greu în turul 2 al Ligii Europei



Zimbru s-a calificat chinuit în turul 2 preliminar al Ligii Europei.

Galben-verzii au trecut cu 2-1 acasă de Bangor City, după ce prima manşă s-a încheiat 0-0. Eroul celor de Zimbru a fost Oleg Molla care a reuşit dubla în minutele 29 şi 31, iar golul galezilor i-a aparţinut lui Mark Smyth în minutul 44.

Bangor City a început mai bine meciul şi puteau deschide scorul chiar în minutul 4. Masivul Leslie Davies a reluat puternic cu o lovitură de cap, însă Nicolae Calancea a intervenit salvator. Imediat a venit răspunsul zimbrilor. Oleg Şişchin a şutat balonul în bară.

Minutele 9 şi 11 a însemnat alte două ocazii pentru Bangor City. Edwards şi Davies au ratat alte două ocazii de a marca. Zimbru a deschis scorul în minutul 29. Radu Catan i-a pasat lui Oleg Molla, iar acesta cu o lovitură de cap la învins pe Lee Idzi. Acelaşi Molla a reuşit o bijuterie de gol în minutul 31, după la învins pe portarul galez cu un şut dinafara careului.

Deşi se părea că zimbrii vor marca alte 4 sau 5 goluri a urmat o partidă tensionată, iar echipa noastră putea rata calificarea. Volodymyr Zastavniy a greşit în careu, Mark Smyth a profitat şi a redus din diferenţă în minutul 44. Repriza a doua se anunţa de foc.

Partea a doua i-a găsit pe galezi mai mult în atac. Smyth putea aduce egalarea în minutul 46. Ratangiul galben-verzilor a fost rusul Daniil Nikolaev care prin ocaziile avute îşi putea trece în cont un hattrick. Ultima fază a meciului a aparţinut galezilor, însă Bangor City a ratat ultima şansă de a merge mai departe.

În turul doi preliminar Zimbru se va duela cu Young Boys Berna din Elveţia. Prima partidă se va disputa pe 19 iulie în Elveţia, returul urmând a avea loc pe 26 iulie la Chişinău.

Zimbru - Bangor City 2-1 (2-1)

Goluri: Molla, 29 - 1-0, Molla, 31 - 2-0, Smyth, 44 - 2-1

Zimbru: Calancea, Zastavniy (Tumbasevic, 55), Derkach, Cuzneţov, Bălaşa, Barakhoev, Catan, Gorceac, Şişchin (Korgalidze, 71), Molla, Nikolaev (Gafina, 82)

Bangor City: Idzi, Roberts, Brewerton, Johnson, Jones (Simm, 60), Gardside (Morley, 66), Davies, Edwards (Bull, 55), Smyth, Bronwhill, Allen.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑