Galeria Daciei va intra gratis la meciul cu Elfsborg



Membrii înscrişi oficial în galeria clubului de fotbal Dacia Chişinău vor avea acces gratuit în peluza amenajată suporterilor de la stadionul Zimbru pentru meciul de joi, 19 iulie, ora 20:15, când lupii galbeni vor întâlni suedezii de la Elsborg, în prima manşă a turului al doilea al Europa League, a declarat pentru jurnal.md Vergiliu Cotruţă, manager Dacia.

Clubul de fotbal Dacia Chişinău a pus în vânzare biletele pentru manşa întâi a turului doi preliminar din Europa League, unde va întâlni, joi, 19 iulie, de la ora 20:15, echipa suedeză Elfsborg.

Surpriză pentru suporterii lupilor, tichetele au fost ieftenite în comparaţie cu sezonul precedent al cupelor europene, astfel, cel mai ieftin bilet valorează 40 de lei, iar în dependenţă de sectoarele arenei Zimbru, preţul se ridică până la 100 de lei.

Conform directorului comercial, Corina Timofti, preţul a fost coborât pentru comoditatea fanilor de a veni în număr cât mai mare la debutul în noua stagiune europeană a lupilor, fiind şi criteriul de bază impus la politica de preţuri pentru acest meci.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑