Igor Negrescu: Nu pot spune că echipa a jucat rău



La finele meciului din cadrul semifinalelor Cupei Moldovei dintre Milsmi şi Dacia încheiat cu victoria gazdelor 5-4, tehnicienii ambelor echipe au oferit interviuri reprezentanților mass-media.

Igor Negrescu, antrenor interimar Dacia:

- Fotbalul este un sport imprevizibil . Scopul este de a înscrie. Ca şi adversarii noştri ne-am dorit victoria. În acest meci am folosit mulţi jucători tineri. Nu este un secret că am început procesul de împrospătare a formației. Nu pot să spun că am jucat rău, dar mai avem mult treabă la acest capitol.

Asupra rezultatului final şi-au lăsat amprenta câteva segmente psihologice.  Dacia a luptat pentru prima poziţie în campionat. Acum când acest obiectiv nu este realizat, echipa a fost lovită din punct de vedere psihologic. La antrenamente persistă o atmosferă destul de încărcată. La moment îmi este greu să-mi motivez elevii.

Zvonuri au fost şi vor continua să existe. Personal nu am auzit astfel de zvonuri. Vreau să-l felicit pe colegul meu cu calificarea în ultimul act al Cupei Moldovei. Au meritat victoria. Am avut un adversar puternic ghidat de un specialist pe măsură. Milsami demonstrează un joc rapid şi spectaculos. Ne-a fost destul de dificil în partida de astăzi. Băieţii au obosit, iar eu am încercat să-i motivez cum am putut mai bine.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑