Îşi păstrează cetăţenii locul trei. Speranţa vs FC Tiraspol



Revelaţia de până acum a Diviziei Naţionale - FC Tiraspol încearcă să-şi păstreze locul 3 în clasament şi după această etapă. Cetăţenii se deplasează la Vadul lui Vodă pentru duelul cu Speranţa.

Speranţa Crihana Veche are parte de o viaţă grea în Divizia Naţională. Formaţia din raionul Cahul va avea deja 3 antrenori pe bancă în această toamnă. După Igor Ursachi, de la Speranţa a plecat şi Veaceslav Rusnac. Pentru ultimele partide din acest sezon, cahulenii vor fi pregătiţi de cuplul Oleg Bejenari-Vitalie Culibaba. La fel de greu va fi pentru Speranţa partidă de acasă cu FC Tiraspol.

Cetăţenii lui Vlad Goian îşi doresc din nou să ajungă în Europa, iar pentru aceasta trei puncte cu Speranţa sunt obligatorii. Tiraspolenii vin după 3 rezultate pozitive: victorii cu Nistru şi Milsami în campionat şi calificarea în 1/4 Cupei Moldovei.

Speranţa şi FC Tiraspol sunt despărţite de 19 puncte. Cetăţenii ocupă locul 3 cu 24 de puncte, în timp ce Speranţa este ultima cu doar 5 puncte la activ. Prima partidă care s-a jucat la Tiraspol s-a încheiat cu 3-0 în favoarea cetăţenilor.

Vineri, 9 noiembrie, Vadul lui Vodă ora 14:00

Speranţa - FC Tiraspol

Echipele probabile:

Speranţa: Melenciuc, Iastrebov, Ochincă, Vîlcu, Mîţa, A.Namaşco, S.Namaşco, Celednic, Cricimar, V.Rassulov, O.Andronic

FC Tiraspol: Ghiorghiev, Maksymenko, Boeştean, Yemilyanov, Paye, Shapoval, Zarichnyuk, Costrov, Fred, Grosu, Popovici.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑