Igor Dobrovolskiy: O remiză echitabilă, nici una dintre echipe nu a avut ocazii



Antrenorul principal al Daciei Chişinău, Igor Dobrovolskiy, a comentat rezultatele meciului în care echipa sa a remizat cu FC Tiraspol în etapa a 17-a a DN.

- Ce să spun despre joc? Au fost acolo trei clovni. Să spună ei. Nu am ce să adaug.

- Faza, când Denis Ilescu a primit un cartonaş galben, v-a indignat. Nu sunteţi de acord cu decizia arbitrului? Posibil se merita un cartonaş roşu pentru lovitura cu cotul...

- Cine v-a spus aşa ceva, tinere? Despre ce lovitură cu cotul este vorba? Dacă eu posed balonul şi el e sub piciorul meu îndepărtat, atunci sigur că voi avea coatele în părţi. Sau cum trebuie să joc? Să alergi cu mâinile de-a lungul corpului? Fotbalistul adversarului aleargă la viteză maximă şi intră în jucătorul care posedă mingea. Despre ce fel de încălcare e vorba? Aş mai fi înţeles dacă jucătorul tiraspolenilor ar fi posedat balonul, iar al nostru l-ar fi lovit cu cotul. Atunci n-ar fi fost probleme - eliminare. Jucătorul tiraspolean, care mai e şi mic de statură, pur şi simplu a intrat în fotbalistul care poseda mingea şi avea coatele poziţionate în părţi. Balonul a fost sub controlul fotbalistului nostru, iar în cine sau ce se izbeşte jucătorul adversarului sunt doar problemele lui.

- Putem spune că cel mai bun jucător al echipe dumneavoastră în acest meci a fost Eugen Matiughin?

- În principiu nici el nu prea a avut de lucru. Până şi şutul care a venit sub transversală, de fapt nu a fost periculos, pentru că balonul venea direct în portar. Eugen pur şi simplu a trimis balonul în corner. Nu a fost o problemă. Nici una dintre echipe nu a avut ocazii.

- Înainte de meci vă făceaţi griji cum să diminuaţi distanţa cu Sheriff, sau cum să nu admiteţi apropierea Tiraspolului?

- Ne e indiferent şi de Sheriff, şi de Tiraspol. De ce să ne pese? Pentru noi e important să nu pierdem şi să ne vedem de drum. Nu ne apucăm să gândim pentru altcineva. Vom trăi şi vom vedea. De ce să gândim pentru alţii, dacă avem propriile probleme?

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑