Un duel interesant între naş şi fin. Avancronica Zimbru - Dacia



Zimbru - Dacia reprezintă, cu siguranţă, capul de afiş al etapei a treisprezecea din Divizia Naţională a Moldovei la fotbal. Este o partidă în care noţiunea de gazdă şi oaspete există doar pe hârtie, cele două echipe trăind în aceeaşi locaţie, la baza Zimbru din Chişinău.

Întotdeauna meciurile dintre cele două au o doză aparte de spectacol, tensiunea fiind maximă. Mai ales după dispariţia patronului Adlan Şişhanov din peisaj, rivalitatea dintre Dacia şi Zimbru a devenit şi mai profundă.

Ambele formaţii doresc punctele puse în joc, fiecare având gânduri de cupe europene. Din nefericire, niciuna nu pare capabilă să încurce însă Sheriff Tiraspol în cursa pentru titlu.

În tur, cele două au oferit spectacol. După ce Levan Korgalidze a transformat două penalty-uri, în prima repriză, dacii au revenit spectaculos pe final şi au făcut 3-2, după golurile lui Andrade şi Pavlov, dar şi autogolul lui Barakhoev. Orbu a ratat atunci o lovitură de la 11 metri.

Asupra acelei partide au planat însă unele suspiciuni, referitoare la un posibil aranjament comandat de Adlan Şişhanov. Ipoteza nu a putut fi însă susţinută de dovezi.

Dacia este pe locul doi în clasament, cu 21 de puncte, la distanţă de nouă lungimi însă faţă de Sheriff. Zimbru are 19 puncte şi a căzut pe locul 4, pierzând podiumul după succesul de azi al celor de la Rapid Ghidighici.

Va fi un duel interesant între cei doi antrenori, dar şi între naş şi fin, Ghenadie Orbu fiind cel care l-a însoţit în biserică, în această vară, pe Oleg Molla.

Meciul începe la orele 17.00 şi va avea loc pe stadionul Zimbru, din Chişinău.

Formaţii probabile:

Zimbru: Calancea - Bălaşa, Cuzneţov, Schuster, Zastavnyi, Şişchin, Cucu, Tumbasevic, Radu Catan, Sackey şi Molla.

Dacia: Gaiduchievici - Dimovski, De Lima, Popovici, Mamah, Guira, Cojocari, Josan, Krkotic, Orbu şi Andrade.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑