O nouă victorie a bălţenilor? Olimpia vs Speranţa



Olimpia - Speranţa, 27 octombrie, Bălţi ora 15:00

Debutanta Diviziei Naţionale Speranţa se află în subsolul clasamentului, însă îşi doreşte foarte mult să urce în clasament.

Ultima poziţie ocupată de formaţia din Crihana Veche este o chestiune logică dacă este să ţinem cont de lucrurile care se petrec în jurul acestei echipe. Anul trecut Speranţa a promovat în Divizia Naţională fiind încă nepregătită de a juca pe prima scenă a fotbalului moldovenesc. În ultimul interviu acordat de fostul tehnician Igor Ursachi, acesta a vorbit despre problemele organizatorice şi financiare. Acest lucru poate fi considerat un atac voalat la adresa conducerii grupării din raionul Cahul.

În luna octombrie în presă a apărut o informaţie conform căreia patronul Ion Groza din cauza problemelor de sănătate ar intenţiona să se retragă. S-a vehiculat că Speranţa ar putea avea un alt finanţator, sau în cel mai rău caz să se retragă din campionat. Pe 23 octombrie Igor Ursachi a fost demis din cauza rezultatelor slabe înregistrate de Speranţa în Divizia Naţională. În locul său a fost numit fostul tehnicial al Academiei Veaceslav Rusnac. Împreună cu Andrei Maţiura ei au semnat un acord valabil până la sfârşitul anului 2012. Tandemul de antrenori va avea o misiune dificilă să facă ordine la Speranţa, şi să aducă pe linia de plutire fosta reprezentantă a Diviziei A.

Prima partidă dintre cele două a consemnat o victorie a Olimpiei cu 2-0.

Echipe probabile:

Olimpia: Cristofovici, Ogada, Gusacov, Hovanschi, Kochmazov, Camara, Adaramola, Kuba, Pogreban, Kozlov, Shevel

Speranţa: Melenciuc, Iastrebov, Prodan, Vîlcu, Mîţa, Namaşco, Dovbîşenco, Cricimar, Bobiev, Celeadnic, O.Andronic

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑