Vasiliy Pavlov: Uneori am fost noi mai activi, uneori - Zimbru



Atacantul Daciei, Vasiliy Pavlov, şi-a împărtăşit impresiile de la meciul contra celor de la Zimbru, care s-a terminat cu o remiză de 1-1.

- Cred că remiza a fost rezultatul logic al meciului. Nici una dintre echipe nu a deţinut avantajul decisiv. Da, uneori noi am fost mai activi, alterori - Zimbru. În general, a fost un meci dificil şi complicat, dar în acelaşi timp şi interesant.

- Pauza din campionat s-a făcut simţită asupra condiţiei Daciei?

- Am lucrat tot timpul. Antrenorii nu ne-au permis să ne relaxăm, ne-au ţinut în peramnentă încordare. Ne-am pregătit de acest meci.

- În comparaţie cu sezonul precedent, acum nu prea marchezi. De ce?

- Sunt astfel de situaţii. Toţi au urcuşuri şi coborâşuri în carieră. În plus, n-am jucat destul de mult timp din cauza accidentării. Acum îmi revin încetişor. Sper ca până în iarnă să-i bucur pe suporteri cu un gol marcat, sau poate chiar mai multe.

- Meciul contra celor de la Zimbru ţi-a îndreptăţit aşteptările?

- A fost un joc încordat. Nimeni nu a vrut să cedeze. Dar mă întristează faptul, că la astfel de meciuri din campionat nu prea vin spectatori. Tribunele goale nu conferă coloritul necesar derby-ului capitalei. Aş vrea să mai menţionez şi grupul de oameni, care ne-a susţinut foarte bine. A fost plăcut.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑