Victorie uşoară a lupilor galbeni? Dacia vs Rapid



Aparent, Dacia e favorita certă a acestei partide. Judecând însă prin prisma poziţiilor în clasament, dar şi după modul de exprimare al celor două de până acum, jocul considerăm că va fi sub semnul echilibrului din primul până în ultimul minut.

Dacia este pe locul al doilea, cu un total de 26 de puncte, destul de departe însă faţă de Sheriff. Cum Rapidul este pe 3, cu 21 de puncte, reiese că jocul e important pentru lupi măcar pentru conservarea poziţiei secunde, dacă nu şi pentru continuarea luptei de a câştiga un nou titlu naţional. Ambele echipe se află într-o formă bună şi vin după rezultate pozitive. În tur, Dacia s-a impus cu 1-0 după golul reuşit de atacantul brazilian Cairo Andrade.

Meciul va începe la orele 17:00 şi va avea loc la Chişinău, pe stadionul Zimbru. Interesant este că Rapidul n-a mai pierdut din 1 septembrie, când a cedat cu 1-0 în faţa Zimbrului.

Dacia a reuşit în trei din ultimele cinci partide să marcheze câte patru goluri, astfel că acest apetit ofensiv este aşteptat să sporească spectaculozitatea meciului. Echipele probabile ar putea arăta cam cum le vedem noi în rândurile care urmează.

Echipe probabile:

Dacia: Matiughin, Dimovski, Ilescu, Lucas, Mamah, Guira, Cojocari, Krkotic, Josan, Orbu, Cairo Andrade

Rapid: Livşiţ, Bacal, Leu, Rusu, Hauşi, Ebuzoeme, Plămădeală, Franţuz, Doroş, Goufan, Bugneac.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑