Duelul antrenorilor români. Milsami vs Sheriff



Un meci foarte important în programul acestei etape cu numărul 14 în Divizia Naţională de fotbal, este cel dintre Milsami Orhei şi Sheriff Tiraspol.

Campionii ştiu că au de făcut o deplasare lungă şi inconfortabilă. Echipa orheieană se aşteaptă să primească un suflu nou după sosirea pe bancă a antrenorului român Ştefan Stoica. Practic va fi un duel al celor doi antrenori români din campionatul nostru, pe banca Sheriffului fiind Mihai Stoichiţă.

Ştefan Stoica are avantajul că ştie foarte bine echipa pe care a luat-o în primire, însă are o sarcină delicată, de a o scoate din conul de umbră adus de ultimele rezultate. Milsami ocupă locul 6, cu 18 puncte în cont, linia sa de clasament fiind echilibrată de cele cinci victorii şi cinci înfrângeri. De partea cealaltă, Sheriff e lideră, cu un avans liniştitor de 11 puncte. Cu siguranţă însă că transnistrenii îşi doresc să obţină cât mai multe puncte încăp de acum, pentru a aborda liniştit turul al treilea al competiţiei.

Va fi un duel interesant şi între doi tunari ai competiţiei interne. Boghiu are 10 goluri pentru Milsami, fiind primul în ierarhie, iar Paşcenco a punctat de 6 ori pentru Sheriff, ocupând poziţia a treia. În tur, Sheriff s-a impus cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de fundaşul Samardzic, din penalty, în minutul 5. Meciul de mâine va începe la orele 15:00.

Echipe probabile ar putea fi cele de mai jos:

Milsami: Negai, Wellington, Stadiiciuc, Soporan, Simao, Naziri, Gîrlă, Stoleru, Traore, Guilherme, Boghiu

Sheriff: Stoianov, Apatic, Samardzic, Luvannor, Metoua, Onică, Dedov, Paşcenco, Ivanov, Pesic, Balima.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑