Igor Dobrovolski va demonstra opiniei publice că Dadu, Ivanov şi Covalciuc nu mai doresc să joace pentru Moldova



Selecţionerul Igor Dobrovolski a promis că va arăta mâine jurnaliştilor scrisorile în care Stanislav Ivanov, Sergiu Dadu şi Sergiu Covalciuc refuză prima reprezentativă.

"Cei care nu s-au prezentat la naţională sunt ca o remorcă la maşină. Au rămas undeva pe drum şi nu au mai ajuns. Ei au prezentat scrisori în care anunţă că vor să mai joace pentru prima echipă a Moldovei. Dacă cineva are nevoie de ei, să-i convoace. Poate o va face următorul selecţioner", a declarat Igor Dobrovolski.

Fundaşul celor de la FC Moscova, Alexandru Epureanu, la sigur nu va juca în compania Luxemburgului, din cauza unei accidentări. În schimb, el va fi apt pentru confruntarea cu Elveţia.

"Fotbalul de astăzi este imprevizibil. Rezultatul final îl vom afla pe 5 septembrie, pe stadionul Zimbru."

Internaţionalii moldoveni în frunte cu selecţionerul Dobrovolski promit că vor obţine prima victorie în această campanile preliminară, după rezultatele positive din ultima perioadă în meciurile amicale.

"Echipa jocaă întotdeauna la victorie, este un meci official sau amical", spune Dobrovolski.

"Vom face tot posibilul să arătăm un fotbal frumos şi să luăm cele trei puncte. Trebuie să câştigăm neapărat cu Luxemburg", a opinat Victor Golovatenco.

"Dacă ne vom concentra, având în spate şi proprii suporteri, cred că putem obţine un rezultat bun", consider Igor Bugaiov.

La 5 septembrie echipa noastră va primi la Chişinău, pe stadionul Zimbru, reprezentativa Luxemburgului. Începutul meciului este preconizat pentru ora 19.00. La 9 septembrie echipa lui Dobrovolski va juca tot pe teren propriu cu Grecia. Ambele partide fac parte din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Selecţionata noastră a adunat până acum un singur punct.

Informaţie proprie

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑