San Marino are un singur fotbalist profesionist



Tricolorii vor juca în această seară cu vânzători, electricieni, ingineri, studenţi, economişti şi doar un singur fotbalist profesionist. Reprezentativa din San Marino nu obţinut nicio victorie în meciurile oficiale şi nu a mai marcat din anul 2008, anunţă publika.md.

Pentru meciul cu Moldova, antrenorul selecţionatei din San Marino, Giampaolo Mazza a convocat 20 jucători. Printre aceştia se regăseşte doar un singur fotbalist care joacă la un club profesionist. Mijlocaşul Mirko Palazzi joacă la Rimini, în liga a patra din Italia. În rest, selecţionerul Mazza are în lot studenţi, antreprenori, funcţionari publici, electricieni, ingineri. Andy Selva este golgheterul echipei naţionale din San Marino cu opt goluri, în timp ce Damiano Vannucci este cel mai selecţionat fotbalist, jucând pentru naţională 66 de meciuri.

Selecţionata din San Marino a jucat primul meci în anul 1990, iar de atunci a înregistrat doar o victorie într-un meci amical jucat împotriva reprezentativei din Lichtenstein. Timp de 22 de ani, echipa naţională din San Marino a înscris 19 goluri şi a încasat 477. Ultimul gol reuşit de amatorii din San Marino datează de pe 11 octombrie 2008, din partida cu Slovacia. Meciurile de acasă San Marino le joacă pe Echipa, care are o capacitate de şapte mii de locuri.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑