Igor Lambarschi convocat din nou la tineretul Rusiei



Moldoveanul Igor Lambarschi a fost convocat la selecţionata Rusiei U-21 pentru amicalul cu Slovacia care va avea loc la 14 noiembrie în Spania, anunţă eurotv.md.

Ruşii se pregătesc deja pentru PCE 2015, turneu care va debuta peste un an. Oficialii federaţiei au convocat 38 de fotbalişti care vor juca la 2 selecţionate diferite. Prima, cu Lambarschi în lot va întâlni Slovacia, iar ce de-a a 2-a se va duela cu Italia.

Selecţionata Rusiei U-21 s-a calificat pentru prima dată în ultimii 14 ani la Campionatul European. Lambarschi însă nu va evolua pentru ruși la turneul final care va avea loc în 2013 în Israel pentru că a jucat pentru reprezentativa de tineret a Moldovei în preliminariile acestei competiții.

Lambarschi a debutat în liga superioară a Campionatului Moldovei la doar 16 ani. Acesta a jucat 84 de meciuri și a marcat 6 goluri pentru Academia în Divizia Națională. De asemenea, Lambarschi a evoluat pentru selecționatele Moldovei U-16, U-17, U-19 și U-21.

În ianuarie 2012, la vârsta de 19 ani, mijlocaşul moldovean a semnat cu FK Krasnodar din Premier League din Rusia și a renunțat la cetățenia Moldovei. În primăvara lui 2012, Lambarschi a jucat 11 meciuri, a dat 2 pase de gol, a marcat 1 gol și a fost desemnat unul din cei mai utili jucători ai lui FK Krasnodar din tot sezonul. Igor Lambarschi, în vârstă de 19 ani a bifat 7 partide pentru tauri în campionat, în acest sezon, 2012/2013.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑