Echipa lui Alexandru Epureanu se menţine în cursa pentru Liga Campionilor



Echipa lui Alexandru Epureanu se menţine în cursa pentru un loc de Liga Campionilor.

Dinamo Moscova a remizat 1-1 cu Spartak în derby-ul cu numărul 141 dintre aceste două echipe. După această remiză Dinamo se menţine pe locul doi cu 70 de puncte, poziţie care le va da dreptul să joace în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Însă dinamoviştii trebuie să ţină cu Lokomotiv în duelul cu CSKA, din cauza faptului că militarii au 69 de puncte, şi un meci mai puţin. Spartak a adunat 69 de puncte, şi rămâne pe locul 4.

În cadrul etapei a 42-a, în competiţia pentru locurile 1-8 Kevin Kuranyi a deschis scorul în minutul 3 pentru Dinamo. Atacantul german l-a învins pe Artem Rebrov după o pasă venită de Zvjezdan Misimovic. Neamţul a punctat pentru a 12-a oară în acest sezon în Rusia, atfel fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei lui Sergey Silkin.

Spartak putea egala în minutul 21, însă lovitura de cap expediată de Artem Dzyuba a trecut peste poarta lui Anton Shunin. Peste alte câteva minute Emenike a ratat o bună opurtunitate de egalare. Presiunea celor de la Spartak a crescut, însă a dat roade abia în repriza secundă. Brazilianul Ari a egalat în minutul 47. Peste alte 3 minute elevii lui Valeriy Karpin au ratat o ocazie rarisimă prin McGeady, care din câţiva metri a tras pe lângă poarta lui Shunin.

Alexandru Epureanu nu a jucat în acest meci, fiind rezervă de lux cu Andrey Voronin.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑