Denis Zmeu ar putea avea un alt antrenor la FC Vaslui



Patronul lui Denis Zmeu la FC Vaslui - Adrian Porumboiu a ajuns la capătul răbdării, iar Marius Şumudică este primul pe lista neagră întocmită de patronul vasluienilor. 

Scaunul lui Şumudică se clatină serios după cele patru meciuri fără victorie. În cazul în care nu va câştiga meciul cu Gloria Bistriţa, Şumi va fi dat afară şi nu va mai prinde meciul cu Inter Milano. Pe lângă rezultatele slabe din ultima perioadă, lui Şumudică i se mai reproşează faptul că nu a reuşit să se impună în faţa jucătorilor.

Adrian Porumboiu şi-ar fi dorit că Lucian Sanmartean să fie scos de pe teren la pauza meciului cu Pandurii, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar evoluția micului Platini a fost modestă. În plus, Porumboiu mai este nemulțumit de faptul că N'Doye a rămas căpitanul echipei chiar şi după ce a ratat penalty-ul cu Fenerbahce.

Principala variantă pe care Porumboiu o are pentru înlocuirea lui Şumudică este Viorel Hizo. Acesta a plecat cu scandal de la Vaslui, dar lucrurile între el şi Porumboiu s-au reglat.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑