Echipele de copii ale CSCT Buiucani s-au prezentat onorabil la Braşov Junior's Cup



Formaţiile CSCT Buiucani şi-au încheiat evoluţiile de la turneul Braşov Junior'Cup, cea mai mare competiţie de mini-fotbal din Sud-Estul Europei.

Buiucani-Dacia 2001 a avut o evoluţie remarcabilă în cadrul competiţiei U-12. Elevii antrenaţi de Igor Ciubara au ocupat locul 5 la general dintr-un total de 16 echipe participante. Tinerii fotbalişti din Moldova ai fost devansaţi de Petrolul Ploieşti, FC Benta 1, FC Vaslui şi Akademia Goran Pandev.

Buiucani-Dacia 1999 s-a clasat pe locul 8 în cadrul întrecerii U-14. Formaţia noastră a depăşit în acest top echipe de copii precum Oţelul Galaţi, Luceafărul Craiova sau Corona Braşov. În total la această categoerie de vârstă au participat 18 echipe.

Înainte de partidele finale delgaţiile internaţionale de la Braşov Junior's Cup au avut o întîlnire cu primarul orasului Braşov, George Scripcaru. Englezii de la West Bromwich Albion, împreună cu reprezentanţii Macedoniei şi ai Slovaciei, dar şi oficialii din Bulgaria, Moldova, Ungaria şi Serbia, s-au reunit pentru a schimba diferite filozofii din sport, păreri, impresii despre turneul de la Braşov.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑