Echipa lui Denis Zmeu nu mai poate câştiga titlul în România



Echipa lui Denis Zmeu - FC Vaslui nu mai poate câştiga campionatul României.

Principala adversară a vasluienilor - CFR Cluj şi-a adjudecat titlul de campioană pentru a treia oară în istorie. Elevii lui Ioan Andone au dispus în partida rejucată cu Universitatea Cluj scor 3-2, după un meci palpitant.

CFR a suferit până în minutul 50 când a fost condusă cu 0-2. Marian Cristecu a făcut 2-0 în minutele 29 şi 47. Deşi se părea că lupta pentru titlu se echilibrează, CFR a întors miraculos soarta partidei. Mai întâi Adrian Cristea a fost eliminat în minutul 49 pentru Universitatea Cluj, iar drumul CFR-ului spre titlu a început să se netezească uşor.

Gabi Mureşan în minutul 51, Sougou minutul 61 şi Cadu care a transformat un penalty în minutul 89. Feroviarii au obţinut un penalty discutabil la un fault asupra lui Kapetanos.

După această victorie CFR Cluj a adunat 70 de puncte şi matematic este noua campioană a României. FC Vaslui cu 67 de puncte poate ocupa locul 2 şi să joace în preliminariile Ligii Campionilor. În ultima etapă FC Vaslui va juca acasă cu Universitatea Cluj, iar Steaua care este pe 3 cu 65 de puncte, se va deplasa pentru duelul cu CFR.

Patronul celor de la FC Vaslui Adrian Porumboiu a comentat arbitrajul de la Cluj.

- Nu am avut emoţii la această partidă. Aveam o presimţire că CFR va câştiga în cele din urmă. Faza cu penalty-ul este de cascadorii râsului. Nu pot să felicit echpe care umblă cu şmecherii a declarat Poromboiu.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑