Ghenadie Orbu îi va fi naş lui Oleg Molla



Doi dintre cei mai buni jucători moldoveni de fotbal, Oleg Molla (foto verde) de la Zimbru şi Ghenadie Orbu de la Dacia, care sunt rivali în Divizia Naţională, vor deveni rude, anunţă sporlocal.ro.

Lupul galben va deveni în acest weekend naş de cununie zimbrului. Atacantul Zimbrului a decis ca sâmbătă, 21 iulie, să pună capăt burlăciei. El se va căsători, iar ca naş, povăţuitor în viaţă, l-a ales pe Ghenadie Orbu, nimeni altul decât atacantul rivalei Dacia Chişinău.

Până la ceremonie, cei doi adversari, care acum se înrudesc, au lăsat grijile organizării pe seama femeilor, ei fiind plecaţi pentru petrecerea burlacilor. Numai că aceasta se ţine separat, Molla fiind la Berna, unde echipa sa joacă în cupele europene cu Young Boys, în timp ce Orbu a rămas acasă, pentru că Dacia primeşte, tot în cupele europene, replica suedezilor de la Elfsborg.

Mai mult, duminică, după nuntă, Dacia şi Zimbru se vor întâlni în meci direct în Divizia Naţională. Evident însă că Molla şi Orbu vor fi învoiţi de la această partidă. Sezonul trecut, Molla a înscris 14 goluri pentru echipa sa, în timp ce naşul Orbu a marcat şi el de 11 ori sub culorile Daciei.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑