Jucătorii Olimpiei au deschis cu fast Premier League SPORTS.md



Spectacol total în deschiderea ediţiei a treia Premier League SPORTS.md la futsal.

Jucătorii formaţiei Olimpia Bălţi au jucat 7 mini-meciuri amicale a câte 12 minute cu 7 formaţii de la turneu. Scorul total a fost 9-5 pentru bălţeni, care au fost prezenţi şi cu câteva vedete de la prima echipă: Jean Bouli, Jude Ogada, Tomas Kourouma şi Somide.

Mingir a fost singura formaţie care a bătut pe Olimpia cu 2-0, după golurile lui Frolov şi Şoimu. Interesant este că bălţenii au folosit mai mulţi juniori care se pregătesc pentru mini-Campionatul European care va avea loc în Polonia.

După show au urmat şi meciurile propriu zise. Alexia formată din handbaliştii clubului Olimpus a fost aproape de o victorie în duelul cu Vatra City. Deşi au condus cu 4-3, jucătorii Alexiei au cedat cu 4-5.

Formaţia Gloria a obţinut prima victorie de la acest turneu. Echipa formată din vedete ale muzicii şi fotbalului a trecut după un meci dificil de Orbico cu 9-8.

În alte meciuri ale primelor două zile Olhionia a cedat cu 4-9 în faţa celor de la Supersonic, iar Avantaj a trecut cu 7-3 de Conect. Jucătorii s-au arătat mulţumiţi de faptul că se joacă în aer liber.

Următoarele meciuri de la Premier League SPORTS.md se vor disputa la finele acestei săptămâni.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑