Tarsus-Minjir este prima finalistă Premier League SPORTS.md



Tarsus-Minjir este prima finalistă de la Premier League SPORTS.md la futsal. În careul de aşi Chiţanu şi compania au dispus cu de Joker cu 2-1.

Prima repriză a fost cîştigată de Tarsus-Minjir cu 2-0 graţie reuşitetelor lui Veaceslav Sofroni şi Sergiu Haidău. Tot în primul mitan  Tarsus-Minjir mai putea înscrie alte două goluri, însă balonul a lovit transversala porţii apărate de Ruslan Barburoş.

Partea a doua a adus alte ratări din partea lui Sofroni şi un car de nervi din partea lui Ruslan Barburoş. Cu 6 minute înaintea de finalul partidei Cerescu a redus din handicap pentru Joker.

Prima semifinală dintre Arsenal şi Capilati s-a încheiat cu scîntei. Reprezentanţii de la Arsenal au scris protesc pe motiv că Capilati are mai mulţi jucători din Divizia B decît permite regulamentul. Cazul va fi analizat de Comisia specializată a competiţiei, iar o decizie va fi luată în zilele care urmează.

Partida a fost cîştigată de Capilati cu 2-1. Pentru Capilati a deschis scorul Alexandru Şîncov, în timp ce Marcel Ciortan e egalat pentru Arsenal. Golul victoriei din lovitură liberă a fost înscris de Andrei Goncear.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑