Prima mare surpriză la Premier League SPORTS.md



Surpriză de proporţii la Premier League SPORTS.md la futsal.

Finalista ediţiei trecute Favorit a cedat cu 3-7 formaţiei Orbico într-o partidă din grupa B. Lipsită de jumătate de echipă care au făcut senzaţie, Favorit s-a văzut învinsă la toate capitolele, înclusiv tabela de marcaj.

Surpriza plăcută a competiţiei se numeşte Gloria. Artiştii au obţinut a doua victorie la acest turneu. După ce au dispus de Orbico, Gloria a dispus cu 6-5 de Avangard. În lipsa vedetei Petru Efros, rolul de primă vioară a fost preluat de Andrei Raeţchi care a marcat golul partidei.

Cealaltă echipă a vedetelor muzicii moldoveneşti a debutat cu stândul. Real, formaţie infiinţată de Ion Suruceanu a cedat cu 5-10 celor de la Avantaj care sunt la a doua victorie consecutivă. Ca de obicei interpreţii nu au fost supăraţi la final.

Cea mai în formă echipă a primelor două etape este Super-Sonic care a câştigat categoric primele două întâlniri. După succesul contra Olhioniei, Super-Sonic a făcut show cu Azmol Cahul  cu 9-1.

În alte meciuri Trance-Oil Group şi Vatra City au remizat 4-4, Mingir a dispus cu 7-5 de Capilati, iar BierJa a câştigat scor 9-3 duelul cu Fourcehtte. Următoarele partide ale competiţiei se vor disputa pe 23 şi 24 iunie.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑