Premier League SPORTS.md devine competiţia vedetelor



Fiul preşedintelui Republicii Moldov joacă la Premier League SPORTS.md la futsal.

Băiatul cel mic al preşedintelui nou ales Nicolae Timofti - Ştefan a debutat pentru Olhionia. Prima partidă a fost una reuşită. În meciul contra echipei Favorit Ştefan Timofti a marcat, a dat o pasă decisivă, iar Olhinia a câştigat cu 3-1. Surprizele Olhioniei au continuat. Pentru echipa antrenată de Sergiu Carauş au jucat fostul portar el echipelor de tineret Eugen Cheptene, dar şi liberianul Frederick Basil care în trceut a evoluat la Olimpia Bălţi.

Câştigătoarea Cupei de toamnă SPORTS.md Serviciul Grăniceri a făcut scorul etapei secunde. Grănicerii au trecut cu 7-2 de Termocom şi ocupă locul secund în grupa D.

Trance-Oil Group a câştigat partida de debut cu MACON scor 2-1. Golul victoriei a fost marcat de Eduard Axenti cu 5 minute înainte de final. Acesta l-a învins pe Oleg Cristea cu un şut plast.

În alte meciuri Verdesca şi USPEE au remizat 2-2, iar Vikings a dispus cu 3-1 de Capitals. Următoarele meciuri din cadrul Premier League SPORTS.md la futsal se vor disputa la finele acestei săptămâni.

Источник – MOLDOVA.sports.md
Видео
Код видео Ссылка
Скачать ролик


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑