Avantaj s-a calificat în sferturile Premier League cu punctaj maxim



Avantaj este singura formaţie calificată în 1/4 Premier League SPORTS.md cu punctaj maxim.

În cadrul grupei C Avantaj a acumulat 12 puncte după ce a dispus în ultima partidă de Vikings cu 8-4. Golgheterul celor de la Avantaj Oleg Marin a înscris de 5 ori, iar Anatolie Lepădatu, Sergiu Gonţa şi Denis Şeveliov şi-au trecut şi pe numele pe tabela marcatorilor. Pentru Vikings au marcat Ion Beşliu şi Alexandru Petrachi.

Olhionia a făcut un mare pas spre play-off în grupa A după o victoria cu BierJa cu 6-2. Eroul jurnaliştilor sportivi a fost Ştefan Timofti care a reuşit un hattrick. Câte un gol şi-au trecut în cont Maxim Cojocari, Vladimir Meleca şi Ignat Gniliţchi. Pentru BierJa au înscris Ivan Rotari şi Dumitru Ponomarenco.

O altă echipă calificată în sferturi este Orbico care a trecut de Avangard cu 11-4 în grupa B. Într-o altă partidă din această serie Gloria a dispus cu 11-3 de USPEE şi este pracit calificată în faza următoare a competiţiei.

Într-un meci care a contat doar pentru palmares, Azmol a dispus în grupa A de Fourchette cu 8-4. Următoarele meciuri de la Premier League SPORTS.md se vor disputa duminică 8 iulie.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑