Bătaie generală la Premier League SPORTS.md la futsal



Bătaie generală în cadrul meciului de la Premier League SPORTS.md la futsal.

Fiul cunoscutului impresar moldovean Petru Efros - Cristian, sa luat la bătaie cu unul dintre jucătorii echipei Macon, Pavel Sobolev. Bataia s-a declanşat la finele meciului, în care au fost antrenaţi atît jucătorii, cît un grup de suporteri nemulţumiţi care au sărit în teren. În scurt timp cu mare dificultate, spiritile au fost liniştite, iar jucătorii au fost nevoiţi să plece în camerele de schimb.

Ambele echipe joacă cel de-al 3 meci din cele 4, şi ambele nu au acumulat pînă acum nici un punct. Meciul s-a încheiat cu scorul 8-4 în favoarea echipei Macon. În grupa A Trans-Oil Grup este echipa care şi-a asigurat deja calificarea în faza eliminatorie cu 9 puncte acumulate în 3 meciuri.

În meciul grupei C, Franzeluţa-Costeşti spiritile au fost mai liniştite.Meciul s-a jucat doar pe teren fără incidente. Franzeluţa a pierdut surprinzător cu scorul de 2-4. Ambele echipe au acumulate cîte 6 puncte ca şi formaţia Frolov&Co însă cea din urmă are doar 2 meciuri disputate din cele 4. Echipele Uniplast şi Orbico la fel au jucat doar 2 meciuri, dar nu au acumulat nici un punct pînă acum.

Moldcell a reuşit să se califice meritat în play-off-ul Premier League, după succesul cu 3-1 contra celor de la Capitals din grupa B. Cu 9 puncte în trei dispute, Moldcell va lupta pentru prestigiosul trofeu începînd cu faza optimilor de finală.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑