Se ştiu 3 semifinaliste de la Premier League SPORTS.md



Sâmbătă, 14 iulie s-au decis 3 din cele 4 semifinaliste de la Premier League SPORTS.md la futsal.

Prima din ele se numeşte Franzeluţa care a trecut cu 5-1 de Gloria. La pauză brutarii au condus cu 4-0 după dubla lui Tcaci şi reuşitele lui Gumeniuc, Căpăţînă şi Şarcanean. Pentru Gloria a marcat Andrei Macarov. Momentul neplăcut a fost bătaie dintre cele două echipe care a provocat câte două eliminări de fiecare parte.

Adversara Franzeluţei din semifinale va fi Olhionia. Jurnaliştii sportivi au trecut de Orbico cu 5-3. Cronicarii au fost conduşi cu 0-2 după golurile lui Nicolae Cotruţă şi Gheorghe Doroftei. Suprinzător pentru mulţi a urmat o dominare totală a Olhioniei care a punctat de 5 ori. Hattrick-ul lui lui Daniel Nnadi şi golurile marcate de Mihail Jeleascov şi Ştefan Timofti au făcut ca scorul să arate 5-2 pentru jurnalişti. Orbico a mai avut timp de un gol de consolare înscris de Nicolae Cotruţă.

Ultima echipă care s-a calificat astăzi în careul de aşi a fost Mingir. Una din favoritele turneului nu i-a lăsat nici o şansă celor de Sporting pe care i-au învins cu 7-1. Fosta vedetă a Sheriff-ului de la începutul anului 2000 - Ruslan Barburoş a marcat 3 goluri, Sergiu Musteaţă a reuşit o dublă iar Dumitru Chiţanu şi Evghenii Frolov şi-au trecut şi ei numele pe tabela marcatorilor.

În semifinale Mingir se va duela cu învingătoarea dintre Capilati şi Avantaj care se va disputa duminică, 15 iulie de la ora 18:30.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑