Lupta pentru calificarea în 1/8 Premier League SPORTS.md este pe ultima sută de metri



Una din principalele favorite la câştigarea turneului Premier League SPORTS.md la futsal Frolov&Co a obţinut a treia victorie consecutivă.

În cadrul grupei C Frolov&Co a dispus fără drept de ape de Orbico cu 6-3, şi este cu 9 puncte ca şi calificată în faza play-off. Interesant este că pentru învingători a semnat fostul jucător de la Lexmax Dumitru Trofim, iar câte un gol şi-au trecut în cont Sergiu Baran, Evghenii Frolov, Victor Florea şi Pavel Bernevec. De partea cealaltă Gheorghe Branişte a înscris două goluri pentru Orbico, iar o altă reuşită i-a aparţinut lui Ruslan Panţer.

În aceste condiţii Orbico încheie turneul fără nici o victorie, cu 0 puncte pe ultima poziţie. De partea cealaltă Frolov&Co a acumulat deja 9 puncte şi este lidera grupei C. Pe următoarele locuri sunt Costeşti şi Franzeluţa cu 6 puncte care mai speră la calificare. Poziţia a patru îi aparţine celor de la Uniplast cu 3 puncte.

Lucrurile se complică în grupa A. Geamăna-Budăi care avea până acum 3 puncte a dispus cu 6-2 de lidera Trans-Oil Group, şi mai speră la un loc în 1/8 de finală. Cu sabia lui Damocles deasupra capului, şi cu riscul de a nu prinde play-off-ul, formaţia din Anenii Noi avea nevoie de victorie pe care a şi obţinut-o în cele din urmă. Cu 3 minute până la final Geamăna-Budăi conducea cu 3-1, însă Eduard Axenti din penalty a redus din diferenţă. Când se părea că voe urma atacuri în valuri ale celor de la Trans-Oil Group spectatorii au mai văzut 3 goluri înscrise de Geamăna-Budăi. Tridentul Aleksandr Derik-Alexandru Jizdan-Viorel Bodiu a fost letal pe contaatac.

După acest succes Geamăna-Budăi e agalat la puncte pe Linella şi împarte locurile 2-3 în grupă. Trans-Oil Groul rămâne lideră cu 9 puncte, MACON este pe locul 4 cu 3 puncte, iar ultima este Gloria fără nici un punct adunat până acum.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑