Mingir şi Franzeluţa vor juca finala Premier League



Mingir şi Franzeluţa vor juca finala Premier League SPORTS.md.

Mingir a trecut cu 6-3 de Avantaj, după un meci echilibrat, dar care în final experienţa celor de la Mingir şi-a spus cuvântul. Mingir a condus cu 2-0 în minutul 10 după reuşitele lui Oleg Şoimu şi Ruslan Bernevec. Acest lucru nu i-a speriat pe băieţii de la Avantaj care în decurs de patru minute au restabilit egalitatea. Ion Gîrnu şi Dumitru Sîrbu au întors situaţia de pe tabele de marcaj.

Atunci când mai tare aveau nevoie de fotbalişti cu experienţă, Mingir a făcut diferenţa prin dubla lui Ruslan Barburoş şi golurile lui Evgheni Frolov şi Sergiu Musteaţă. Avantaj a mai reuşit un gol de onoare prin Vitalie Vararu marcat în minutul 40.

Adversara lui Mingir în finală va fi Franzeluţa. Brutarii au dispus după un meci spectaculos de Olhionia cu 5-3. Jurnaliştii sportivi de la Olhionia au început ca din puşcă partidă. În minutul 9 Mihai Sîtnic a deschis scorul, iar peste 9 minute Fredrick Basil a majorat diferenţa. Franzeluţa a reacţionat excelent după şocul primit. În minutele 20 şi 21 Mihai Căpăţînă a restabilit egalitatea.

La pauză scorul a fost egal 2-2. În partea a doua Franzeluţa a marcat în prin Igor Sănduţa, Ruslan Sava şi Radu Iurcu, iar Olhionia a replicat prin Fredrick Basil.

Olhionia şi Avantaj se vor duela pentru locurile 3-4, iar Franzeluţa şi Mingir vor lupta pentru cununa cu lauri. Meciurile finale vor avea loc sâmbătă, 28 iulie.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑