Ion Suruceanu nu a adus noroc Realului la Premier League



Unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi moldoveni Ion Suruceanu nu a purtat noroc echipei sale Real la Premier League SPORTS.md.

Formaţia pe care o antrenează a cedat cu 3-4 în faţa echipei Hînceşti într-o partidă din cadrul grupei E. Futsaliştii de la Hînceşti au început ca din puşcă această partidă, deschizând scorul în minutul 1 prin Igor Şervan. Peşte 7 minute Anatol Mîrzenco junior a egalat. Mihai Lopco a adus pe Hînceşti în avantaj, iar Alexandru Vdovicenco a egalat din nou în minutul 16.

Soarta partidei a fost decisă în utlimele 6 minute. Mai întâi Maxim Voloşin după care Vladimir Cojocaru înscris un nou gol pentru Hînceşti. Ultima reuşită a artiştilor i-a aparţinut lui Alexandru Vdovicenco. Hînceşti a adunat 6 puncte în grupa E alături de Anenii Noi şi BAU-Construct. Real este ultima cu 0 puncte.

Grupa F a oferit o partidă dramatică între Favorit şi Verdesca. Alexandru Guzun şi Mihai Lozovanu au înscris pentru Favorit care au condus cu 2-2 până în ultimele minute. Finalul a fost de senzaţie pentru Verdesca care a punctat în ultimul minut prin Alexandru Crasilevschii şi Artur Sandul. Favorit rămâne lider cu 5 puncte, în timp ce Verdesca este pe locul 5 cu 2 puncte.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑