Alina Sandu şi Igor Ni au fost primii la turneul Top-10



Alina Sandu din Dubăsari şi Igor Ni (Chişinău) au devenit, câştigătorii turneului de tenis de masă Top-10, transmite moldpres.md.

Alina Sandu s-a clasat pe primul loc, după ce a învins-o în meciul direct, cu scorul 3-1, pe concitadina Olga Blizneţ, medaliată cu bronz la Europenele de junioare. Partida a fost tensionantă cu izbucniri frecvente de nervi din partea ambelor competitoare. Punctul final a fost pus în cel de-al patrulea set, cîştigat cu scorul 11-5 de Alina Sandu. Locul trei i-a revenit Ecaterinei Crîjanovscaia, care de asemenea reprezintă oraşul Dubăsari.

În turneul masculin, lupta pentru primele trei locuri a fost şi mai strînsă, echilibrată. Astfel, locul trei, la egalitate de puncte (11) cu Andrei Ştirbu, i-a revenit veteranului Vladimir Semipeadnîii. Totul a fost decis de victoria repurtată de el în meciul direct cu fostul său elev.

Pe primul loc s-a clasat Igor Ni, care a suferit o singură înfrîngere. El a fost învins numai de Vladimir Semipeadnîi. Pe locul doi s-a clasat Andrei Puţintică, care tradiţional a surprins publicul prezent în sală cu strigătele sale de încurajare pe durata meciurilor disputate. Surpriza turneului a constituit-o evoluţia lui Dragoş Antimir din Cahul, care a fost la un pas de podiumul de premiere. El s-a clasat pe locul cinci. Tînărul jucător este legitimat şi evoluează la un club din Spania.

Turneul Top-10 a fost primul din seria celor patru concursuri pentru desemnarea membrilor echipelor naţionale, care vor participa la Campionatul Mondial din anul viitor, programat la Paris (Franţa). Următoarea competiţie de selecţie este programată pentru 3 noiembrie curent.

Источник – MOLDOVA.sports.md
ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑