Aliona Bolşova a devenit membră a echipei internaţionale ITF



Aliona Bolşova - este membră a echipei internaţionale ITF/Tennis Europe International 16& U Junior Grand Slam Touring Team Europe, anunţă ftm.md.

La solicitarea Federaţiei de Tenis din Moldova tenismena din Moldova Aliona Bolşova  a intrat în componenţa echipei internaţionale ITF/ Tennis Europe International 16&U Junior Grand Slam Touring Team to Europe. Echipa  condusă de 2 antrenori cu experienţă : Goran Shevchenko şi Irina Chichimarov, va participa la 4 competiţii europene, anterior acestora  sportivii s-au antrenat la Academia Italiană Vavassori Academy Palazollo Sull`Oglio.

La primul turneu din cele planificate International Tournament U-16 Folingo de categoria 1 Europeană, tenismena noastră a avut o prestaţie de  succes, califindu-se în semifinale la proba de simplu şi pe locul 2 la proba de dublu. În conformitate cu programul competiţiilor Aliona va juca următoarele turnee:

1.International Tournament U-16 - Montecanini, categoria 1

2. 48° Torneo Dell'Avvenire, categoria 1

3. 8° Torneo Internazionale Di Tennis U-16 Città di Crema, categoria 2

În prezent Aliona Bolşova ocupa poziţia 37 în clasamentul general european la categoria de vârsta 16 ani şi se plasează pe locul 9 în cursa Masters.

Ţinînd cont de rezultatele obţinute de Aliona Bolşova, Consiliul de antrenori al FTM şi conducerea FTM au luat decizia de a o înclude pe Aliona Bolşova, în mod automat în echipa selecţionata a RM la tenis, care va participa la Campionatul European printre juniori.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑