Radu Albot îşi continuă evoluţiile de vis



Duminica, 3 iunie la turneul Romania Futures F3 care s-a desfăşurat la Bacau, a avut loc o finală moldovenească în care s-au duelat Radu Albot şi Roman Borvanov. Radu Albot a trecut scor 7-5, 6-4 de Roman Borvanov, şi astfel a devenit câştigător.

Dupa o nouă victorie obţinută la turneul seriei Pro Circuit, tenismenul moldovean Radu Albot a fost remarcat, încă odată, de site-ul Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF) ca fiind câştigătorul a celor mai multe turnee de la inceputul anului 2012, dar trebuie să menţionăm că ultimul turneu la care Radu a obţinut victorie este al 6-lea la număr, la proba de simplu şi al 2-lea la proba de dublu.

Pentru a doua oară, la solicitarea Federaţiei de Tenis din RM Radu Albot va primi un grant în valoare de 7.000 de dolart din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis, şi in special din partea Fundatiei ITFGrandSlamDevelopmentFund, fapt care îi va permite sportivului nostru să participle la 3 turnee din seria ATP Challenger.

La sfîrşitul lunii iunie Radu Albot va participa la al 2-lea turneu de Mare Slem - Wimbledon 2012, tot la sfîrşitul lunii iunie şi anume la data de 28 iunie Federaţia de Tenis din RM va primi răspunsul final din partea Federaţiei Internationale referitor la participarea lui Radu Albot la Jocurile Olimpice de la Londra.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑