Ewen McKenzie este noul selecţioner al naţionalei de rugby a Australiei



010 июля 2013

Ewen McKenzie este noul selecţioner al naţionalei de rugby a Australiei. Acesta i-a luat locul neo-zeelandezului Robbie Deans, care a fost demis cu şase luni înainte de expirarea contractului. Deans a fostconcediat din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă înregistrate de echipa "cangurilor". 

Fostul tehnician al grupării Queensland Reds, Ewen McKenzie va avea o misiune dificilă la debutul său pe banca naţionalei de rugby a Australiei. Pe 17 august, "cangurii" vor întâlni Noua Zeelandă în prima etapă a "Turneului celor Patru Naţiuni".

Presa din Australia a scris că fostul selecţioner, neo-zeelandezul Robbie Deans, a fost concediat din cauza rezultatelor slabe obţinute în ultima perioadă. Tot presa l-a dat mare favorit pe sud-africanul Jake White, însă oficialii "cangurilor" l-au preferat pe McKenzie drept înlocuitorpe banca tehnică a Australiei. 

Acesta şi-a început cariera în 2003, ca antrenor secund al naţionalei Australiei, apoi a pregătit formaţiile Waratahs, Stade Français şi Queensland Reds.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑