Manea, trist la meciul 100



Nicolae Manea a bifat meciul cu numărul 100 în Liga ca antrenor, dar n-a avut motive de sărbătoare. Corona Brașov a pierdut la scor de forfait în fața Ceahlăului Piatra Neamț (VIDEO), iar ardelenii, nou-promovați, n-au niciun punct după primele două etape.

"La 3-0 nu poți să comentezi prea multe, rezultatul spune tot. Au fost niște momente în joc în care nu a fost prea mare diferență. Am primit gol în minutul 2, nici nu m-am pus bine pe bancă. Am echilibrat apoi jocul. Contactul cu prima ligă e destul de greu pentru unii. Am avut mare încredere în ei și am vrut să păstrez tot lotul care a promovat în prima ligă, chiar și în prima etapă am folosit 8 jucătroi din vechiul lot. Dar e diferență mare între prima divizie și a doua", a declarat Manea la Digi Sport Special.

Antrenorul a analizat pe scurt motivele pentru care Corona se prezintă modest în acest start de sezon, iar concluzia lui Manea este una singură: la echipă e nevoie de transferuri urgente.

"Adevărul e că trebuie să mai aducem jucători. Avem doi uruguayeni care se pregătesc cu noi, dar nu le-a venit cartea verde. Sunt mulți jucători peste care au trecut anii și le e destul de greu să se exprime. Au alergat cât au putut, au avut și momente bune de joc, dar prea puțin pentru o echipă care vrea să câștige un punct. Dintre toate nou-promovatele, noi suntem cei mai oropsiți. Fără gol marcat, am primit patru deja! Fundașilor ar trebui să le dea mult de gândit gabaritul pe care îl au. I-am întrebat: 'pe voi v-au lăsat să dați cu capul așa des cum i-ați lăsat voi?' Vine un joc și mai greu, cu Astra, o echipă care este pe val și joacă fotbal", a conchis Manea la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑