SPORT DE ZIUA CUNOSTINTELOR



Odata cu inceperea noului an de studii, a fost reluata si activitatea Liceelor si Scolilor sportive din raioanele si orasele republicii.Conform traditiei, de Ziua Cunostintelor conducatorii sportului national, dar si sportivii fruntasi, asista la ceremoniile de inaugurare a noului an scolar. Cristina Vasilianov, secretar general al Comitetului National Olimpic al Republicii Moldova, a asistat la manifestarea organizata de catre conducerea Liceului Internat Republican Sportiv. La ora actuala in cadrul acestei institutii si-au reluat studiile si antrenamentele 520 de elevi si eleve, care practica noua discipline sportive.

Careul solemn desfasurat la Liceul theoretic cu profil sportiv nr.2 din sectorul Ciocana al capitalei, a avut un moment de atractie deosebita. In fata   elevilor  de la institutia  nominalizata, cu un program improvizat a evoluat proaspatul campion mondial la Taekwondo Gabriel Ciobanu. Elevul in virsta de 14 ani a demonstrat celor neincrezatori, ca  fiiecate tinar poate urca pe podium, cu conditia unei munci prine de daruire si abnegatie, depuse la antrenament. Directoarea Liceului , doamna Maria Iarmenco, i-a inminat tinarului performer o diploma de onoare, in semn de apreciere a talentului si capacitatilor  sale nevalorificate pedeplin. In cadrul Liceului teoretic cu profil sportiv au fost incadrati 520 de elevi si eleve, care practica taekwondo, natatia, atletismul, baschetul, voleiul si judo.

5_

Dupa cumj ne-a informat Constantin Mereacre, antrenor emerit al Republicii Moldova la judo, in cadrul Liceului « Mihai Viteazul » va fi inaugurata in scurt timp  a treia la numar clasa sportiva specializata de judo, ceea ce va permite  extinderea  activitatatii de selectare a rezervelor olimpice.

 

Luni, 2 septembrie, si-a luat startul un turneu traditional la tenis pentru copii in virsta de 10, 12 si 14 ani. In prima zi a sezonului de toamna, antrenorii de la CS « Olimpia » si veteranii sportului  au asistat la inaugurarea unei centru improvizat de forta, situat in parcul Valeatrandafirilor din Chisinau. Centrul a fost reamenatat cu spriginul Fondului international IFAVIS, fiind accesibit pentru amatorii sportului de toate virstele.

1_ 10_

2_ 3_

4_ 6-b_

7_ 8_

9_ 12_

13_ 14_

15_ 16_

17_ 18_

19_ 23_

6_ 

 

 

 

 



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑