Portarul Stanislav Samson, noul fotbalist al lui FC Veris



Portarul echipei naționale de tineret a Moldovei Under 21, Stanislav Samson, în vârstă de 19 ani, este noul jucător al clubului FC Veris.

Fotbalistul a semnat astăzi cu echipa antrenată de tehnicianul Dănuț Oprea și este deja în lot, acesta fiind prezent la sesiunea de antrenament de la Baza Sportivă de la Stăuceni.

Samson este un talent indiscutabil al fotbalului autohton, fiind școlit la juniorii Zimbrului Chișinău, jucând atât la echipele de tineret ale clubului Zimbru, cât și la echipa principală din Divizia Națională.

Portarul are bifate mai multe selecții la naționalele de tineret Under 19 și Under 21 ale Republicii Moldova.

 width=

 width=

Odată cu sosirea lui Samson, FC Veris și-a întărit serviciile postului de portar cu trei candidați, alături de veteranul Sergiu Diaconu și Serghei Juric.

Echipa noastră va juca următorul meci vineri, 20 septembrie, ora 16:00, la Vadul lui Vodă, contra lui FC Tiraspol. Doritorii de a fi prezenți la acest meci o pot face gratuit împreună cu grupul de fani ai FC Veris. Plecarea se va face din fața Circului Municipal Chișinău, de la ora 14:00. Pentru deplasare este necesară înscrierea în listă, sunând la 069184094 - Marian Betu.

Источник – ФК Верис


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑