Ministerul tineretului Și sportului al republicii moldova



Selectare experți în elaborare de strategii Proiectul „Strategia Națională de Tineret" Chişinău 2013

Asociația Obștească Centrul Pro Comunitate, cu suportul financiar al Ministerului Tineretului și Sportului în cadrul Programului de Granturi, anunță Concursul Național pentru selectarea experților pe o perioadă de 4 luni (septembrie 2013-decembrie 2013) în scopul elaborării Strategiei Naționale de Tineret 2014-2020 .

Obiectivul general al proiectului: Dezvoltarea Politicilor Naționale în domeniul Tineretului prin facilitarea procesului de elaborare a Strategiei Naționale pentru tineret 2014 - 2020

Obiective specifice:

1. Facilitarea elaborării Strategiei Naționale pentru Tineret 2014 - 2020.

2. Implicarea Instituțiilor de Stat și societății civile în procesul de elaborare a Strategiei Naționale pentru Tineret 2014 - 2020.

3. Înaintarea spre aprobare a Strategiei Naționale pentru Tineret 2014 - 2020.

4. Implicarea a cel puțin 50 de organizații din domeniul tineret în procesul de elaborarea a Strategiei.

5. Consultarea a minim 200 de tineri din zonele de centru, nord și sud a Republicii Moldova în procesul de elaborare a Strategiei Naționale pentru Tineret 2014 - 2020.

Cerinţe faţă de candidaţi:

 • Experienţă în elaborare de strategii, experiență în elaborarea politicilor de tineret.

 • Existența cercetărilor anterioare în acest domeniu va fi considerată un avantaj.

 • Abilităţi excelente de analiză.

• Cunoaşterea specificului sectorului de tineret la nivel național. Experiența de lucru anterioară într-o organizație națională de tineret va fi considerată un avantaj.

  Modalitatea de aplicare şi selectare Persoanele interesate trebuie să prezinte un dosar, care să conţină:

• CV

• Scrisoare de motivație

 Dosarul de aplicare va fi transmis până în data de 30 August 2013, ora 17:00, prin e-mail lainfo@procomunitate.md cu menţiunea „Angajare Expert Strategia Națională de Tineret".

 Pentru întrebări suplimentare, ne puteţi contacta la numărul de telefon +373 79547057. Persoana de contact - Vitalie Postu, director executiv, Centrul Pro Comunitate.

Asociaţia Obştească Centrul Pro Comunitate este o organizaţie non-guvernamentală, care activează în Republica Moldova mai bine de opt ani. Misiunea organizaţiei este consolidarea societăţii civile din Republica Moldova prin încurajarea şi susţinerea iniţiativelor de dezvoltare comunitară. Una din activitățile prioritare al Centrului Pro Comunitate este promovarea și dezvoltarea politicilor de tineret în Republica Moldova.

 



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑