Kobe Bryant a ajuns în Italia



Baschetbalistul american Kobe Bryant a fost oaspetele de lux laantrenamentul echipei AC Milan. Vedeta formaţiei Los Angeles Lakers a declarat că Milan este echipa lui de suflet din fotbalul mondial, iar Mario Balotelli este fotbalistul preferat.

Aflat în plină recuperare după operaţia suferită din cauza accidentării la tendonul lui Ahile, Kobe Bryant s-a deplasat în Italia. Superstarul lui Los Angeles Lakers şi-a petrecut copilăria în această ţară şi este fan înfocat al formaţiei AC Milan.

Cvintuplul campion din NBA a primit un tricou personalizat cu numărul 24, acelaşi cu care evoluează şi în campionatul nord american de baschet. În vârstă de 34 de ani, Bryant s-a antrenat la baza de pregătire a rossonerilor, unde s-a întâlnit cu Daniele Bonera şi Andrea Poli.

"În vestiarul meu din Los Angeles am un tricou şi o eşarfă cu emblema Milanului. Balotelli este prietenul meu şi sper să devină din ce în ce mai bun", a spus Kobe Bryant. 

Superstarul lui Lakers a ratat meciurile californienilor din play-off-ul sezonului trecut din cauza unei accidentări suferite într-un meci cu Golden State Warriors. Kobe Bryant are un salariu de 30 milioane de dolari, fiind cel mai bine plătit jucător din NBA.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑