„Milsami”-unicul club care s-a calificat în runda a treia



„Milsami" a obţinut o victorie istorică în cupele europene. Clubul de la Orhei s-a calificat pentru prima dată în scurta sa istorie în runda a treia preliminară a Ligii Europei. Al doilea club moldovean „Dacia" a încheiat înainte de termen evoluţia în acest turneu, după ce a cedat în două meciuri în faţa echipei „Cernomoreţ", Odesa.

Cu fiecare nouă rundă preliminară din Liga Europei, numărul echipelor care reprezintă Moldova se reduce. Dup FC"Tiraspol" a urmat „Dacia". După victoria de acasă cu „Cernomoreţ" cu 2-1 lupii au abandonat competiţia. După cele două meciuri victoria a revenit marinarilor care au promovat în runda a treia.

Pentru a obţine un bilet pentru runda a treia „Milsami" a ajuns până la loviturile de departajare. Ultimul gol din penalti l-a marcat Andrei Ciofu de 19 ani.
În runda a treia preliminară din Liga Europei „Milsami" se va întâlni cu „Sent-Etien", deţinătoarea a 10 titluri de campioană a Franţei
Duelul moldo-francez este programat pentru 1 şi 8 august. Primul meci se va disputa la Sent-Etien, iar returul - la Chişinău.

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑