Rada e nemulţumit



Marian Rada, antrenorul Rapidului, s-a declarat nemulţumit la finalul partidei cu Viitorul Constanța (1-1) de faptul că echipa sa nu a câştigat cele trei puncte.

"E foarte greu, pentru că practic am avut doar 17 zile de pregătire, echipa este neomogenă... Jucătorii, însă, dau dovadă de dăruire, am încercat imposibilul. Dar eu nu spun că am luat un punct, eu spun că am pierdut două puncte. Le spun mereu băieţilor că Rapidul trebuie să câştige în orice situaţie. Dacă jucăm într-un bazin de înot, trebuie să câştigăm şi acolo. Acum am fost în Giuleşti, iar Rapidul trebuie să câştige mereu acasă. Sunt nemulţumit, pentru că am avut şi o bară, am avut şi ocazia lui Ciolacu, singur cu portarul, când i-a fost şi puţin frică... În plus, am avut cincisprezece minute foarte bune la finalul primei reprize", a spus tehnicianul giuleştenilor.

Rada s-a declarat deranjat şi de atitudinea unora dintre elevii săi, fără a nominaliza pe vreunul, însă. "Lipsa de experienţă şi de pregătire şi-au spus cuvântul. M-a nemulţumit atitudinea unor jucători, dar nu o să-i nominalizez. Ei sunt nemulţumiţi când nu joacă, dar uită că anul trecut jucau în liga a treia. Trebuie să se uite în primul rând la ei, ca să-şi dea seama de ce nu joacă. Şi mie mi-ar plăcea să am numai titulari produşi de club, dar trebuie să se ridice la nivelul primei ligi", a mai spus antrenorul vişiniilor, care a promis că până la jumătatea turului va aduce lotul la forma maximă.

Anghel se aștepta la victorie

Antrenorul echipei Viitorul Constanţa, Cătălin Anghel, se aştepta ca formaţia sa să câştige meciul: "Nu este uşor să joci contra Rapidului, chiar dacă nu are pregătire. Este totuşi o echipă cu tradiţie. Sincer, eu mă aşteptam să plecăm cu o victorie de aici, dar trebuie să fim mai eficienţi. Noi, din păcate, după ce dăm un gol, ne pierdem organizarea. Este totuşi un punct în deplasare şi trebuie să ne pregătim mai bine în continuare. Îmi doresc mai mult de la jucători şi cred că ei pot creşte", a spus Anghel.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑