Rotariu a marcat de ziua lui primul gol la Dinamo



Mijlocașul dinamovist Dorin Rotariu (18 ani) trăiește o poveste de vis după meciul cu FC Vaslui (2-0 VIDEO). Puștiul căruia Gigi Mulțescu i-a acordat mare încredere a "spart gheața" în fața moldavilor, marcând un gol superb, cu care a deschis scorul pe Arena Națională.

Rotariu a celebrat la maximum reușita, mai ales că golul său jubiliar (primul la Dinamo) a fost înscris chiar în noaptea în care acesta și-a serbat, practic, ziua de naștere! Născut pe 29 iulie, el a punctat cu doar câteva ore înaintea aniversării, având astfel un motiv dublu de sărbătoare.

"Nici nu puteam să-mi doresc mai mult de un gol și cele trei puncte. Aveam nevoie de victorie, am pregătit meciul toată săptămâna și am reușit să trecem peste accidentul de la Timișoara. Aproape că era să plâng și este un moment pe care vreau să-l am cât mai des. Mă bucur că am înscris și am câștigat în această seară", a declarat Rotariu la microfonul Digi Sport, imediat după fluierul final.

Referitor la viitorul echipei, Rotariu a adăugat la emisiunea Digi Sport Special: "Dacă facem cu toții un joc bun, nu contează vârsta! Contează să câștigăm meciurile pe care le jucăm. Eu mă bucur că am ales Dinamo, e un club cu tradiție, cu multe cupe în spate și nu am niciun regret. O să fac cinste colegilor după antrenament. Când pierzi și ai un joc care nu este bun, normal că lumea vorbește, dar noi ne-am văzut de joc și am ținut capul său".

El a fost chestionat pe marginea tensiunii care l-a înconjurat pe antrenorul Gigi Mulțescu în ultimele zile, iar mijlocașul a răspuns ferm: "Nu ne-am temut că nea Gigi va pleca de la echipă, este un antrenor foarte bun".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑