Mulțescu e precaut în privința viitorului



Gigi Mulțescu a trecut un hop important la Dinamo. Echipa sa a câștigat cu 2-0 în fața lui FC Vaslui (VIDEO), iar experimentatul tehnician se aștepta ca elevii săi se se revanșeze după eșecul din prima etapă, de la Timișoara:

"A fost foarte greu, pentru că am venit după un rezultat rău la Timișoara. Am fost taxați, dar uite că echipa asta a Timișoarei nu e chiar de lepădat! Din cauza programului defectuos făcut, a fost o oboseală accentuată, dar am spus că lucrurile se vor regla", a spus Mulțescu la Digi Sport Special.

Mulțescu a avertizat însă că Dinamo a comis destul de multe greșeli, în ciuda scorului favorabil: "Am făcut analiza jocului și am pregătit bine meciul cu Vaslui. Am reușit, cu o combativitate și disciplină de joc, să câștigăm în fața unor adversari valoroși. Mai e mult până departe! Am făcut multe greșeli, au fost multe bâlbe, multe ratări. E bine și așa, pentru că e o victorie în fața unui adversar valoros, dar trebuie să avem mai multă calitate în joc".

După declarațiile optimiste ale lui Pape Ndaw (DETALII), Mulțescu a comentat și el posibilitatea unui sezon de vis al lui Dinamo, în ciuda startului greoi, dar antrenorul "câinilor" l-a "urecheat" pe tânărul senegalez, care a irosit o ocazie imensă în startul partidei:

"Cu emoții, cu grija și frica egalării, am fost la cârma jocului și am atacat și la 1-0, căutând golul doi. Atitudinea a fost foarte bună, dar am trăit cu multe emoții. Pape ar trebui să nu mai rateze din doi metri. A reușit multe lucruri bune, a deviat pentru colegi, am mutat jocul pe el. A reușit să recupereze niște mingi, dar a făcut și destule prostii. Era normal să deschidem jocul cu un fotbalist de viteză în bandă (n.r. Rotariu) și să-l schimb pe Joel, care a fost foarte individualist. Nici acum văd că nu înțelege. Trebuia să echilibrăm jocul la mijlocul terenului, ca să vină cineva la Caue, mijocașul lor defensiv", a adăugat antrenorul.

Referitor la viitorul său, Gigi Mulțescu se ferește să ofere prea multe garanții, în ciuda victoriei: "Nu sunt sigur, nu sunt sigur deloc. Pentru ce? După un meci câștigat? Eu m-am aliniat, am încercat să rezolv, cu un adversar dificil, dar nu știu cât va merge!".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑