Ilie Stan: “La cum ne-am pregătit“



Antrenorul moldovenilor de la FC Vaslui, Ilie Stan, era siderat la finalul partidei cu Dinamo, pe care elevii săi au pierdut-o pe Arena Națională (0-2 - DETALII AICI).

La flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport, intervenție găzduită în cadrul emisiunii "Digi Sport Special", Stan a spus cum nu-i vine să creadă că echipa sa a pierdut un meci pe care el era convins că-l va câștiga.

"Sunt foarte supărat pentru această înfrângere. Poate e bine că am pierdut devreme, în etapa a doua, pentru că așa ne vom trezi la realitate. Am făcut greșeli mari la construcție în faza centrală, în momente simple, care ne-au costat scump. La cum ne-am pregătit, nu era normal să plecăm fără niciun punct", a spus Stan.

Întrebat care este obiectivul echipei în acest campionat, tehnicianul a replicat:

"Urmează pentru noi o săptămână grea în care trebuie să ne adunăm și să câștigăm cu CFR în runda viitoare. Cât despre obiectiv, eu mi-am propus să câștig fiecare meci, după care vom vedea la finalul campionatului ce zestre am adunat și unde ne vom clasa. Este clar însă că doar cu o altă atitudine echipa va câștiga".

Legat de problemele de arbitraj, Stan, care de obicei susține că nu comentează, a avut de data aceasta o remarcă.

"Două lucruri mă frământă. Nu știu dacă a fost fault la faza golului marcat de Celeban, la 0-0, fază după care imediat au marcat cei de la Dinamo și nu știu de ce s-a reluat penalty-ul lui Matei", a conchis antrenorul moldovenilor la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑