TENISUL, CAP DE AFIS PENTRU LUNA SEPTEMBRIE



09 сентября 2013

3_
Activitatea Federatiei de Tenis din Republica Moldova cunoaste o inviorare considerabila in pirma luna de toamna. Luni la sediul Federatiei a fost organizata conferinta de presa in ajunul disputarii meciului cu reprezentativa Portugaliei din cadrul Campionatului Mondial pe Echipe "Davis Cup by BNP Paribas". Presedintele FTRM Marina Tauber s-a referit la componenta echipelor, cantonamentele de pregatire, programul de desfasurare al campionatului. Viceministrul Tineretului si Sportului Dragos Hincu a amintit cronicarilor sportive despre aportul MTS, care a creat toate conditiile pentru disputarea importantului meci cu jucatorii portughezi. La conferinta de presa au fost prezenti membrii lotului national de tenis Radu Albot, Maxim Dubarenco, Andrei Ciumac, Andrei Gorban si Roman Gorbanov, ultimul sosind din SUA pentru a concur in proba de dublu.

 

 

Intre timp, la  Chisinau s-a incheiat primul turneu de toamna, organizat cu spriginul Federatiei republicane de specialitate. Una dintre surprizele competitiei a constituit-o victoria lui Marcul Bulmaga, declarat campion la grupa de virsta 14 ani. Parintii  lui Marcus au emigrat in Australia cu zece ani in urma, iar marea pasiune a tinarului sportiv il constituie « sportul alb ». Antrenorul sau Vladimir Gisca a profitat si el de ocazia de a vizita Moldova, procesul de  pregatiri fiind complectat cu participarea la primul turneu de toamna.

Pe terenurile specializate ale complexului ALITEN din sectorul Rascani al capitalei cei mai multi concurenti si-au anuntat participarea la grupa de virsta 12 ani, campioni fiind declarati Alexei Virtosu  si Nica-Veronica Jolea, ultima evoluind in postura de premianta a recentului campionat national.

1_ 2_

4_ 5_

6_ 7_

8_ 10_

 

13_ 14_ 

15_ 16_



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑