COMUNICAT DE PRESA - TOTALIZARE CAMPIONATUL MONDIAL PE ECHIPE DAVIS CUP BY BNP PARIBAS, MDA-POR



018 сентября 2013

ECHIPE DAVIS CUP BY BNP PARIBAS, MDA-POR

 /></p>
<p>La Chisinau s-a incheiat runda a 3-a a Campionatului Mondial pe Echipe

Rezultatul final in urma meciurilor disputate intre cele doua echipe, aduce victoria Portugalia ce invinge R. Moldova cu scorul final 3:2.

In urma tragerii la sorti, prima zi a competitiei a adus fata in fata in primul meci pe Radu Albot(MDA) si Gastao Elias(POR) care invinge cu scorul final 6-3 2-6 6-4 6-4.

In cel de al 2-lea meci, pe terenul de tenis s-au confruntat Maxim Dubarenco(MDA) si Joao Sousa(POR) care din pacate cedeaza cu scorul final 7-6(4) 6-7(4) 1-6 3-6, cea ce egaleaza scorul in prima zi a competitie.

A doua zi a competitiei, implica un singur meci la proba de dublu, ce aduce pe terenul de tenis perechea nationala  a R.M. compusa din Andrei Ciumac si Roman Borvanov, iar in componenta perechei oponente a echipei Portugaliei, intra Joao Sousa si Gastao Elias. Perechea Portugaliei invinge aceasta competitie in 3 seturi cu scorul final 6-3 6-4 6-3.

In ultima zi  a competitiei, in primul meci Radu Albot a dat dovada de o prestatie extraordinara egalind scorul general, in urma victoriei asupra oponentului Joao Sousa cu scorul final 3-6 3-6 6-3 6-4 11-9.

Cel de al 2-lea meci la simplu disputant intre Maxim Dubarenco si Rui Machado, se sondeaza insa cu infringerea tenisistului national cu scor final 5-7 1-6 3-6, cea ce aduce victoria finala echipei Portugaliei.

Rezultatele meciurilor. 

La data de 16.09.2013, a doua zi dupa incheierea meciurilor, in sediul Federatiei de Tenis din RM a avut loc o conferinta de presa de totalizare a evenimentului cu participarea Presedintelui Federatiei de Tenis din RM, d-ra Tauber Marina si membrii Echipei Nationale a RM "Davis Cup". In cadrul conferintei Prsedintele FTM a multumit membrilor echipei nationale pentru rezultatele inscrise, care la etapa actuala sunt cele mai inlate performante inregistrate in istoria tenisului national.

De asemenea, s-au adus sincere multumiri sponsorilor, partenerilor si tuturor celor care au fost alaturi si care au contribuit la buna organizare si desfasurare a campionatului si fara de care acest grandios eveniment nu ar fi avut loc.  

Multumiri aparte au fost adresate tuturor surselor mass - media ce au evidentiat in repetate publicatii, articole, interviuri si postari - noutati si follow-up-uri privind evenimentul. 

Nu in ultimul rand s-au adus multumiri si recunostinte publicului, spectatorilor si telespectatorilor, care au facut ca aceste meciuri istorice sa fie cu adevarat pline de adrenalina, emotii si impresii memorabile.



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑