Informaţie ultima oră Kazan 2013



Luptătorul la brîu, stil Koresh Mamulat Maxim s-a calificat în finală şi aduce Republicii Moldova cea de-a 6 medalie la Universiada Mondială.

Maxim Mamulat a luptat cu Uzbekul Obidjonov Shuhrotjon şi a învins cu un scor de 7:1; Cu Turkmenistanul Ayazov Tirkishgeldi cu scorul 0:5 şi cu mongolezul Munkhbayar Otgon-Erdene cu scorul 2:0 Astăzi la şase seara Mamulat Maxim va lupta pentru Aur cu mongolezul Minnebaiev Naf.

 Amintim că sportivii moldoveni au obţinut deja cinci medalii de bronz. Pugilistul Alexandru Râşcan care a adus Republicii Moldova un bronz asigurat învingîndu-l pe sudcoreeanul Sangdon Choe (Coreea) în sferturile de finală cu scorul 3:0; Vicecampionul European Dumitru Galagoţ, care l-a învins pe mongolezul Zorigtbaatar Enkhzorig, scor 2:1. Ambii continuă lupta pentru argint în această seară.

 Halterofilul Oleg Sârghi, portdrapel al ţării la ceremonia de deschidere şi campion european, a adus Moldovei prima medalie, bronz la categoria de greutate 56 kg. Medalii de bronz au cîştigat şi luptătorii Igor Beşleagă şi Anatol Moldovan. Beşleagă 75 de kg, a luptat în finala mică contra lui Aly Allaberdiev din Turkmenistan, scor final 6-0, în timp ce compatriotul său Moldovan, 100 kg, a trecut în finala mică de rusul Artur Bairamukov, scor 2-1.



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑