Ediţia a XXI-a a Campionatului Mondial de Taekwondo WTF



Arventii Vladislav s-a clasat pe locul V din 82 de sportivi în categoria de greutate -68kg la ediţia a XXI-a a Campionatului Mondial de Taekwondo WTF, seniori, care s-a desfăşurat în or. Puebla, Mexic, perioada 15-21 iulie 2013.

Medaliatul cu bronz la Campionatul Europei, seniori, ediţia 2010, medaliat cu argint şi bronz la europenele de tineret, Maestrul Internaţional al Sportului a trecut pe rînd de următorii adversari:

Filipinezul Bautista Gershon cu scorul 5:0;

Mauz Daniel din Germania cu scorul 6:4;

Rwandezul Nzeyimana Savio cu categoricul 13:1;

A trecut la limită cu scorul 3:2 de sârbul Puresevic Ivan şi a cedat cu scorul 2:1 în confruntarea cu Campionul Mondial, iranianul Asbaghikhanghan Behnam.

  width=

 La evenimentul sportiv de anvergură la care au participat 868 sportivi din 134 de naţiuni, au evoluat şi medaliatul cu bronz la Universiada-2011 Andrei Rotaru, categoria de greutate 63 kg şi Balan Daniel, categoria de greutate 74 kg. Sportivii autohtoni au învins în prima luptă, ulterior au cedat, ratînd calificare în optimi.

 Ministerul Tineretului şi Sportului va oferi un premiu bănesc în cuatum de 13 mii lei pentru Vladislav Arventii, de aceeaşi sumă va beneficia şi antrenorul emerit al Republicii Moldova, domnul Vladislav Mazur.

 



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑