Recompense inedite pentru medaliaţii moldoveni de la Europenele de box



03 июля 2013

Recompense inedite pentru medaliaţii moldoveni de la Europenele de box. Federaţia de profil a acordat 75 de mii de lei celor doi sportivi care au urcat pe podium, Dumitru Galagoţ şi Petru Ciobanu. Cu premii similare s-au ales şi antrenorii acestora, Petru Caduc şi Leonid Tomşa.

"Dumitru Galagoţ este premiat cu 50 de mii de lei. La fel, 50 de mii de lei, pentru antrenorul lotului naţional, Petru Caduc", a declarat preşedintele FM de box, Vasile Chirtoca.

Un alt boxer moldovean care a urcat pe podium la Europenele de la Minsk, Petru Ciobanu, dar şi antrenorul său, Leonid Tomşa, au primit câte 25 de mii de lei. Banii au fost oferiţi de către Federaţia de box, dar şi sponsorii acesteia. Antrenorul lotului naţional, Petru Caduc a declarat că premiile sunt meritate, deoarece rezultat a depăşit aşteptările.

"Noi ne gândeam că trebuia să venim cu o medalie. Dar nu puteam spune cine va obţine acest rezultat", a menţionat antrenorul lotului naţional, Petru Caduc.

În total, Moldova a fost reprezentată la Campionatul European de box de la Minsk de zece boxeri. Dumitru Galagoţ a cucerit medalia de argint, iar Ciobanu cea de bronz.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑